PROFIL- OG SMEDEVÆRKSTED

Hos Aalborg Profil- & Smedeværksted møder du kompetente og erfarne folk, som har fokus på service, og aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Med mange års erfaring kan vi tilbyde en rådgivning og udførelse, der betyder at du, som kunde hos os, altid får et produkt, der er specielt tilpasset dine individuelle ønsker og behov.

Hos Aalborg Profil- & Smedeværksted tilbyder vi individuelt tilpassede løsninger, og udfører de fleste opgaver inden for smede- og blikkenslagerfaget. Vi laver alt fra små inddækninger til hele facader, smedearbejde i sort og rustfri stål samt aluminium. Endvidere tilbyder vi også montagearbejde i blik og stål.

Vores brede varesortiment betyder, at vi ofte har mulighed for, at levere den ønskede vare samme dag, eller inden for få dage. Vores varelager indbefatter bl.a. rå samt malet aluminium, zink, kobber, messing, rustfri stål, galvaniserede plader og sort stål mm.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde, og der vil løbende blive lagt billeder op, af projekter vi har arbejdet på, samt orientering om andre relevante nyheder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.